Menu Sluiten

Softshell Jassen Bedrukken


Softshell jassen bedrukken

Het personaliseren van kleding en met name werkkleding is al jarenlang een populaire trend in de bedrijfswereld. Een van de meest gekozen items voor deze personalisatie zijn de softshell jassen. Softshell jassen bedrukken vereist echter een bijzondere aanpak, gezien de specifieke aard van het materiaal en de functionaliteit die men wenst te behouden.

Bij het kiezen voor een gepersonaliseerde softshell jas, stuit men al snel op enkele technische uitdagingen. Zo is waterafstotendheid vaak een cruciale eigenschap van deze jassen. Wil men deze eigenschap behouden, dan is het advies om niet te kiezen voor borduren. Door te borduren kan de maximale waterkolom, die zorgt voor de waterafstotendheid, verminderen. Een ander bekend fenomeen bij het bedrukken van softshell jassen is doorbloeding. Doorbloeding is waarbij een bedrukking of print na enige tijd de onderliggende kleur van de jas laat doorschijnen, wat uiteraard de uitstraling van de bedrukking kan beïnvloeden. Gelukkig heeft Maximum Image hier een oplossing voor gevonden. Zij gebruiken een hoogwaardige bedrukkingstechniek die zowel meer duurzaamheid biedt als het risico op doorbloeding minimaliseert.

Gepersonaliseerde werkkleding kan op tal van manieren worden aangepast om zo een marketingtool te worden. Deze werkkleding kan bedrukt worden met diverse technieken, variërend van transferdruk tot DTG. De gekozen techniek hangt vaak af van het ontwerp en de hoeveelheid. Ook het wasvoorschrift speelt een rol bij de keuze van de druktechniek. Voor degenen die hun werkkleding op 60 graden of hoger willen wassen, is het essentieel om een techniek te kiezen die deze temperaturen kan weerstaan. Maximum Image biedt daarnaast ook de mogelijkheid van 3D-borduring om de kleding nog meer tot leven te laten komen.

Maximum Image, gevestigd in Damstraat 164, 9180 Moerbeke-Waas, staat al 15 jaar bekend als een betrouwbare partner op het gebied van gepersonaliseerd textiel en merchandise. Als familiale en ambitieuze KMO hebben zij een stevige reputatie opgebouwd door bedrijven en organisaties te helpen hun imago te versterken. De sleutel tot hun succes ligt in het bieden van het juiste advies, een klantgerichte service en duurzame oplossingen. Voor vragen over softshell jassen bedrukken of andere vormen van gepersonaliseerde werkkledij, kan men terecht via email op info@maximumimage.eu of telefonisch via +32 9 345 09 97.

Info over softshell jassen bedrukken

Vragen over Softshell jassen bedrukken

Samengevat, of het nu gaat om softshell jassen bedrukken of andere gepersonaliseerde werkkledij, het is essentieel om de juiste technieken en materialen te kiezen om een optimaal resultaat te bereiken. Maximum Image heeft de ervaring en expertise om bedrijven te begeleiden in dit proces en hen te helpen hun imago te versterken.

Meer info over softshell jassen bedrukken nu op www.maximumimage.eu.

Tags

Aanbeveling Softshell Jassen Bedrukken | Aanbeveling Softshell Jassen Borduren | Advies Softshell Jassen Bedrukken | Bedrijven Softshell Jassen Bedrukken | Expert Softshell Jassen Bedrukken | Expert Sof |